Laatste nieuws:

19 november 2015 11:39

Honeywell zet in op industriële veiligheid

Honeywell heeft Honeywell Industrial Safety opgericht. Deze nieuwe businessunit is samengesteld om organisaties de veiligheidsoplossingen en realtime informatie te bieden die ze nodig hebben om op veiligheidsdreigingen te reageren, bedrijfsrisico's te beheersen en de productiviteit te verbeteren.

Sean Clay, vice-president en general manager van Honeywell Industrial Safety EMEA. '
Sean Clay, vice-president en general manager van Honeywell Industrial Safety EMEA.
1/1
Meer over
Bedrijven

Honeywell Industrial Safety is een onderdeel van Honeywell Automation and Control Solutions. Deze businessunit omvat de veiligheidsproducten van Honeywell: Honeywell Safety Products, Honeywell Analytics, Honeywell Specialty Safety en City Technology.

Zichtbaarheid in complexe materie

“Veel organisaties en hun werknemers wereldwijd maken al gebruik van producten van Honeywell om henzelf en hun bedrijven te beschermen tegen risico's. Echter, omdat operationele activiteiten steeds complexer, gevaarlijker en geografisch verspreid zijn, zijn ze ook op zoek naar realtime zichtbaarheid van wat er op hun locaties gebeurt”, aldus Sean Clay, vice-president en general manager, Honeywell Industrial Safety EMEA.

Clay vervolgt: “Door de expertise van Honeywell’s bedrijven voor veiligheidsproducten samen te brengen, kan Honeywell Industrial Safety deze behoeften ondersteunen met een afgestemde aanpak van veiligheid.”

De onderneming verkent al nieuwe manieren voor het integreren van sensoren, PBM, softwareapplicaties en databases. Daarmee ontstaat in de hele onderneming een nauwkeurig, actueel beeld van de veiligheid, waardoor mensen in staat zijn om snel en zeker te reageren op bedreigingen op de werkplek met als bijkomende voordelen stijging van de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid.

Kijk voor meer informatie over Honeywell Industrial Safety op www.honeywellsafety.com.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb