Laatste nieuws:

29 oktober 2015 11:55

10.000 Comau-robots bestuurd door B&R

Comau Robotics en B&R hebben een nieuwe mijlpaal aangekondigd in hun samenwerking. Momenteel worden er wereldwijd 10.000 Comau-robots met B&R besturingstechniek ingezet.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De twee bedrijven werken al jaren aan de integratie van robotica in de productielijnen. Het gecombineerde systeem moet OEM-ers en eindgebruikers laten profiteren van voordelen op het gebied van synchronisatie en reactietijden van het gecombineerde systeem.

Tobias Daniel, hoofd van de Robotics Europa en Amerika bij Comau: “Dit is het concrete resultaat van een intense samenwerking die ervoor gezorgd heeft dat beide bedrijven de belangrijkste spelers in de markt zijn geworden, met als doel om continu te verbeteren in technologieën en groeien in nieuwe marktsegmenten.”

Walter Burgstaller, verkoopdirecteur Europa bij B&R vult aan: “We zijn blij om te vertellen dat deze samenwerking tastbare resultaten in een groeiende markt oplevert. Meer en meer bedrijven kijken naar robotica om de productie te optimaliseren en om te reageren op de steeds toenemende eisen op het gebied van flexibiliteit en complexiteit.”

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb