Laatste nieuws:

28 oktober 2015 15:31

ACE Stößdämpfer vernieuwt website

Dempingstechniekspecialist ACE Stößdämpfer uit Langenfeld (Duitsland) heeft de bedrijfswebsite vernieuwd. De inhoud, vormgeving en navigatie zijn aangepast. De bedoeling is dat alle 3.800 producten van het bedrijf in elf talen online komen te staan.

Screenshot van de nieuwe homepage van ACE Stößdämpfer.'
Screenshot van de nieuwe homepage van ACE Stößdämpfer.
1/1
Meer over
Bedrijven

ACE noemt de nieuwe website “overzichtelijker, begrijpelijker en optisch aantrekkelijker”. Er worden 56 ACE-toepassingen met behulp van foto’s en tekst getoond. Deze verduidelijken de oplossingen die ACE kan bieden en kunnen bezoekers op ideeën brengen voor eigen constructies. De producten voor dempings- en vibratietechnieken kunnen bijvoorbeeld ook bij gewichtloosheid in de ruimte of voor toiletstoelen voor mensen met een lichamelijke beperking gebruikt worden.

CAD-tekeningen

ACE’s website bevat CAD-tekeningen en een downloadbare catalogus. De data zijn altijd up-to-date en de pdf’s van de catalogus zijn in elf verschillende talen (inclusief Amerikaans Engels) beschikbaar.

Met deze meertaligheid zet ACE in op een internationaal uniforme uitstraling. In lijn daarmee wordt momenteel ook de vormgeving van de websites van de internationale dochterbedrijven gelijk getrokken.

3.800 producten

In alle bestaande en toekomstige versies bevat de databank van de website in totaal 3.800 producten. Elk afzonderlijk product is weer gekoppeld aan ongeveer 300 keywords, zodat elke site meer dan 1 miljoen omschrijvingen bevat. Dit komt neer op 18.000 verschillende bestanden en 2.000 mappen met foto’s.

Kleurcodering

Om de zoektocht naar de juiste ACE oplossingen gemakkelijker te maken, zijn de verschillende productcategorieën vanaf nu ingedeeld naar kleur. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een oplossing op het gebied van vibratietechniek, zal deze snel kunnen vinden in het groene gedeelte van de website.

Voor kleurenblinden en mensen die snel een oplossing zoeken biedt de ‘footer’ onderaan de website een oplossing. Onderaan elke (sub)pagina staan alle menu’s overzichtelijk onder elkaar.

Ook de ACE Academy is nu prominent op de website vertegenwoordigd.

Bekijk de nieuwe website van ACE Stößdämpfer hier.