Laatste nieuws:

20 oktober 2015 10:12

Sick BV winnaar Nationale Business Succes Award 2015

Sick BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot winnaar 2015 in de precisietechniekbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Sick BV biedt een breed assortiment aan producten op het gebied van precisietechniek die in tal van sectoren en industrieën worden gebruikt. Zij profileert zich als een betrouwbare, creatieve partner voor haar klanten, die met hen meedenkt en probeert de best mogelijke precisie-oplossing te bewerkstelligen.

Dit doet men al heel lang, in diverse sectoren en op het allerhoogste niveau. Sick BV is opgericht in 1976, is gevestigd in Bilthoven en telt circa 40 medewerkers. Het is een volle dochter van het gerenommeerde Duitse bedrijf Sick AG (sinds 1946) dat meer dan 50 vestigingen wereldwijd heeft.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Sick BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

Direct klantcontact

De jury prijst de onderneming om meerdere redenen. Het betreft aspecten die men evenzeer bij andere succesvolle Duitse familie­bedrijven aantreft, zoals perfecte technologische oplossingen, zeer klantgericht, een uitgesproken focus op continuïteit, een hoge innovatiegraad en medewerkers die worden gezien als belangrijkste asset.

Daarnaast is het succes toe te schrijven aan Sick’s sterke service, haar korte reactietijden en snelle levering, en niet in de laatste plaats aan haar kennis van het werkterrein en de markten waarin zij opereert. “Sick spreekt de taal van de klant en heeft in elk land waar Sick-producten verkocht worden eigen verkoop- en servicevestigingen. Dit garandeert een direct klantcontact, wat voor Sick een belangrijke succesfactor is”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.