24 september 2015 13:51

Igus toont 155 producten op virtuele noviteitenbeurs

Van de lichtste lineairgeleider ter wereld van carbon, via kabels voor industrie 4.0, tot 3D-printservice: Igus biedt nu een virtuele expo aan via internet.

Via het web kun je 'rondlopen' in een circa 500 vierkante meter grote stand. De bezoeker wordt multimediaal geïnformeerd over het thema 'cost down, life up!'

155 producten

De Keulse onderneming toont op een internet-noviteitenbeurs 155 kunststofinnovaties en programmauitbreidingen op alle motion plastics-gebieden. Smeer- en onderhoudsvrije lagertechniek, kabels voor de fabriek van de toekomst of nieuwe manieren van energievoorziening - de bezoekers zien hoe ze met high performance kunststoffen voor bewegende toepassingen de levensduur van hun toepassing kunnen verhogen en de kosten kunnen verminderen.

De beurs is vrij toegankelijk. Ruim dertig video's en meer dan vijftig displays bieden uitgebreide informatie over de nieuwe producten en services.

Via links hebben bezoekers bovendien de mogelijkheid zich op de website van Igus nog verder te laten informeren. Zo komen ze terecht bij de ruim dertig online-tools, die het vinden, configureren en bestellen heel eenvoudig maken.

Bekijk de virtuele Igus-beurs hier via deze link.

Foto's:

Igus toont 155 producten op virtuele noviteitenbeurs

© Aandrijvenenbesturen.nl