Laatste nieuws:

16 september 2015 16:36

Mijnsbergen wordt ATB Automation (video)

Mijnsbergen verandert per 1 januari 2016 van naam. Sinds 2002 zijn Mijnsbergen en ATB Automation zusterbedrijven met een centrale directie. Beide bedrijven zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in aandrijf- en besturingstechniek waarbij Mijnsbergen actief is in de Nederlandse markt en ATB Automation in België en Luxemburg.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Beide bedrijven beschouwen communicatie met de markt is als "het belangrijkste binnen onze organisatie". Dit gebeurt met persoonlijke contacten, via internet, social media, nieuwsbrieven, mailings en beursdeelnames. Mijnsbergen en ATB Automation functioneren als één organisatie. Om de communicatie krachtiger, doelgerichter en efficiënter te kunnen blijven ontwikkelen gaan ze vanaf 1 januari 2016 in de Benelux met één naam communiceren.

Het nieuwe e-mailadres voor iedereen wordt [voornaam]@atbautomation.eu en de homepage wordt http://www.atbautomation.eu/. Daarnaast zullen beide vestigingen vanaf 1 januari 2016 gezamenlijk werken vanuit één gecentraliseerd ERP-systeem.

Zowel het kantoor in Sint-Pieters-Leeuw als in Mijdrecht blijven in hun huidige vorm bestaan. Iedere locatie behoudt zijn eigen verkoop, orderadministratie en serviceteam.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb