Laatste nieuws:

10 september 2015 10:50

Imtech Industrial Services Zuid Oost overgenomen door Convoi

The Relocation Engineers van Convoi hebben deze week met de curatoren van het gefailleerde Imtech Industrial Services BV overeenstemming bereikt over de overname van de elektrotechnische en automatiseringsactiviteiten van Zuid Oost.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met deze overname blijft de werkgelegenheid voor 80 Imtech medewerkers behouden en breidt Convoi haar expertise aanzienlijk uit. Het voormalige Imtech Industrial Services Zuid Oost zal vanaf vandaag verder gaan als 'Convoi Electrical & Automation' vanuit de hoofdvestiging van Convoi te Maastricht-Airport.

Convoi Electrical & Automation

De activiteiten van het nieuwe Convoi Electrical & Automation zijn complementair aan de relocatie-activiteiten van Convoi: bij elke verplaatsing van productielijnen, machines, laboratoria, medische systemen etc. is expertise vereist op het gebied van uit- en inbedrijfname van machines en installaties. Deze overname is daarmee een welkome en logische aanvulling op de activiteiten van Convoi die bestaan uit industriemontage, industriële verhuizingen en projectverhuizingen.

Leon Spronken, CEO van Convoi: “De industriële verhuisprojecten zijn vaak turnkey projecten, inclusief alle elektra en elektronische besturingen. Klanten willen ontzorgd worden en met de kennis en kunde van Imtech Zuid Oost op dit gebied vullen we onze expertise aanzienlijk aan.”

Convoi Electrical & Automation zal als een zelfstandige onderneming in de voetsporen treden van Imtech Industrial Services Zuid Oost. De medewerkers zullen het Convoi-hoofdkantoor te Maastricht-Airport als hun thuishaven krijgen. Convoi is ervan overtuigd dat de E&A en Relocation-activiteiten elkaar zullen completeren en dat beide bedrijven daarvan zullen profiteren, evenals de klanten waarvoor ze werkzaam zijn.

Spronken: “Eerst zullen we alles regelen voor de medewerkers en tegelijkertijd zullen we de klanten persoonlijk informeren hoe de samenwerking gaat verlopen en welke positieve spin off deze overname voor hen heeft.”