Laatste nieuws:

10 augustus 2015 12:38

Inschrijving geopend Women in Technology 2016

Elk jaar organiseert engineeringbureau Dosign Engineering een rolmodellenwedstrijd aan de hand waarvan de populaire Women in Technology kalender verschijnt. Dit jaar is Women in Technology speciaal voor TU-studentes.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De organisatie van de wedstrijd is in handen van Dosign Students, dat studenten helpt aan een technische bijbaan. Representatieve, ambitieuze TU-studentes die een plek in de kalender willen bemachtigen en kans willen maken op mooie prijzen kunnen zich tot 18 september aanmelden op http://www.womenintechnology.nl/

Veel technische vrouwen hebben goede ideeën voor de fundamentele veranderingen in de wereld. Denk aan economie, energie, milieu, waterbeheer, automatisering, epidemieën en voeding.  "Al ruim 30 jaar staan Dosigners bekend als ambitieuze engineers en ingenieurs die zelf de weg naar de top bepalen. Mannen én vrouwen. Women in Technology is een knipoog naar al het moois dat de techniekbranche te bieden heeft", aldus Ramon Feuth, commercieel directeur van Dosign Engineering.

Tijdens de wedstrijd strijden representatieve en slimme, technische TU-studentes online om de 12 plekken in de Women in Technology kalender 2016 en 12 fashioncheques. Het uiteindelijke covermodel wint een reis voor twee personen naar Houston, Texas.

De Women in Technology kalender, die dit jaar voor de zevende keer wordt uitgegeven, prijkt op vele laboratoria, kantoren, studie- / studentenverenigingen en directiekamers.