Laatste nieuws:

18 juni 2015 11:17

Goudsmit Magnetic Supplies treedt toe tot Brainport Industries

Sinds 4 juni is Goudsmit Magnetic Supplies BV uit Waalre toegetreden tot Brainport Industries. Brainport brengt toeleveranciers samen, zodat zij ervaring en kennis kunnen delen waar de totale high tech supply keten haar voordelen mee doet.

Het bedrijfspand van Goudsmit'
Het bedrijfspand van Goudsmit
1/1
Meer over
Bedrijven

Hiermee versterken hightech toeleveranciers hun positie en beschikken zij over alle middelen en kennis die nodig zijn om hoogwaardige producten te maken en kwaliteit te waarborgen. Goudsmit voldoet op alle punten aan de selectiecriteria die Brainport stelt. Het bedrijf is leverancier van permanente magneten voor onder andere de automobiel-, electronica- en medische industrie.

De ‘Open Supply Chain’ die Brainport biedt, geeft het bedrijf de mogelijkheid als toeleverancier in een veel eerder stadium – en tot een veel later stadium – betrokken te zijn bij de ontwikkeling van onder meer machines voor OEM’ers.

De bundeling van krachten op gebied van bronnen, kennis en ontwikkeling resulteert in producten op gebied van High Tech Systems & Materials, Food, Automotive, Lifetec en Design en biedt toeleveranciers zoals Goudsmit onder meer toegang tot buitenlandse markten.

Ook voor de behoefte aan kennisontwikkeling op het gebied van ketenbesturing en –optimalisatie biedt Brainport uitkomst. De competenties van de deelnemende bedrijven worden regelmatig getoetst.

Certificering

Goudsmit Magnetic Supplies is, als een van de weinige Europese magneetleveranciers, niet alleen ISO 9001:2008 en ISO/TS 16949:2009 gecertificeerd, maar ook bekwaam in het uitvoeren van interne proces audits volgens VDA6.3.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb