4 juni 2015 13:45

Essemtec Benelux wordt SMD-Tec

Al sinds 2009 is de Belgische dochteronderneming van Essemtec AG duistributeur van machines en diensten voor de Benelux markt. Maar het Belgische bedrijf vertegenwoordigt ook andere fabrikanten, en dat was niet altijd steeds duidelijk en zorgde zelfs voor verwarring. Door het gebruik van een ‘niet fabrikant gerelateerde' naam wil het bedrijf in de Benelux meer transparantie scheppen en ruimte geven aan al zijn partners.

Het fabricaat Essemtec blijft het huismerk van SMD-Tec, maar naast de merken die al binnen de portfolio zaten, werden onlangs producten van onder andere Viscom, SMT-House en Stannol toegevoegd. Hierdoor biedt SMD-Tec nu een complete waaier aan producten en oplossingen voor de SMD-productiemarkt aan.

"Met deze naamswijziging willen we verder benadrukken dat we in de Benelux meer zijn dan alleen leverancier van Essemtec-machines", zegt directeur Tom van Tongelen. "Ons motto is  ‘Committed to surface mount production'  en juist daarom willen we een brede en kwalitatieve productlijn nastreven".

Dr. Frank Bose, CEO van Essemtec AG, is opgetogen dat Van Tongelen bijkomende producten aan zijn gamma heeft toegevoegd. „Dit versterkt de cross-selling mogelijkheden en biedt onze huidige en nieuwe klanten een totaaloplossing. Bovendien zal de lokale markt voordeel genieten van de duidelijke positie van onze partner in de Benelux."

De contactgegevens van SMD-Tec blijven ongewijzigd,  zoals  BTW nummer, contactpersonen en adres te Aarschot met 400 m²  ruimte voor machine demonstraties. Alleen de werknaam, website en e-mail adres worden aangepast.

Foto's:

Essemtec Benelux wordt SMD-Tec

© Aandrijvenenbesturen.nl