Laatste nieuws:

1 juni 2015 12:15

Irmato overgenomen door investeerdersgroep

Irmato-oprichter Vitor Moonen heeft een meerderheidsbelang in Irmato verkocht aan Strong Root Capital ter versterking van het kapitaal van Irmato. De verkoop van de aandelen in het multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor machinebouw en industriële automatisering was rond op 29 mei 2015.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met Strong Root Capital aan boord als hands-on investeerder heeft Irmato een solide basis om de kernactiviteiten ten behoeve van klanten verder uit te bouwen. De overname biedt Irmato de kans om verder te investeren in het realiseren van oplossingen voor haar klanten, van ontwikkeling tot realisatie.

Nieuw leiderschap

Met de komst van Strong Root Capital is tevens een nieuw directieteam binnen Irmato aangesteld. Vitor Moonen zal in een adviserende rol bij het bedrijf betrokken blijven.

Strong Root Capital en Vitor Moonen zijn verheugd over deze stap in de ontwikkeling van Irmato en zijn overtuigd van de unieke meerwaarde die Irmato voor de markt heeft, met name middels het realiseren van totaal oplossingen voor de (High Tech) industrie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb