Laatste nieuws:

11 mei 2015 13:10

12 miljoen euro voor nieuwe hoofdvestiging TOX

TOX Pressotechnik investeert 12 miljoen euro in de uitbreiding van de hoofdvestiging in het Duitse Weingarten. Met deze investering, gefinancierd uit eigen middelen, onderstreept het familiebedrijf de positieve ontwikkeling van de onderneming en het vertrouwen in de toekomst.

Onlangs is de eerste schop in de grond gegaan voor de uitbreiding van TOX Pressotechnik in Weingarten. Van links naar rechts: Procurist Martin Knörle, eigenaars Stefanie Reich en Susanne Eberhardt, en het uitvoerend management Hinrich Dohrmann en Wolfgang Pfeiffer.'
Onlangs is de eerste schop in de grond gegaan voor de uitbreiding van TOX Pressotechnik in Weingarten. Van links naar rechts: Procurist Martin Knörle, eigenaars Stefanie Reich en Susanne Eberhardt, en het uitvoerend management Hinrich Dohrmann en Wolfgang Pfeiffer.
1/1
Meer over
Bedrijven

In de eerste fase wordt 3.000 m2 extra productieruimte gerealiseerd; in de tweede fase komt er 2.800 m2 nieuwe kantoorruimte. Tegen het einde van dit jaar moet de nieuwe productiehal gereed zijn, in de loop van volgend jaar het nieuwe kantoorgebouw.

Door deze uitbreiding kunnen de productie en de interne logistiek in de fabriek in Weingarten geoptimaliseerd worden. Dat is noodzakelijk vanwege de gestage groei van de onderneming, niet alleen in Europa maar ook wereldwijd.

De Chinese vestiging telt inmiddels 440 medewerkers, méér dan de hoofdvestiging in Weingarten (400 medewerkers). In Brazilië is onlangs een eigen pand in gebruik genomen. India en de VS zijn twee andere groeimarkten voor het bedrijf.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb