Laatste nieuws:

11 mei 2015 10:40

Z Industriële Automatisering wordt ‘Motion Partner’ van Lenze

Op de Indumation vakbeurs in de Xpo te Kortrijk, hebben Lenze en Z Industriële Automatisering (ZIA) bekend gemaakt hun samenwerking verder te gaan intensiveren. Vanaf heden mag Z Industriële Automatisering zich daarom Motion Partner van Lenze noemen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het partnership is een voortzetting van de jarenlange samenwerking tussen Lenze en ZIA. Gezien de brede activiteit van Lenze op het gebied van aandrijftechniek en hard- en software voor de machinebouw en de activiteiten van ZIA als system integrator kunnen de bedrijven samen ervoor zorgen nog lang vernieuwende en hoogstaande technologische oplossingen te bieden.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van Z Industriële Automatisering kan in bijna iedere toepassing worden gebruikt en zorgt bij de eindgebruiker voor een grote mate van onafhankelijkheid. Het geïntegreerde robotbesturingssysteem kan worden gebruikt voor de complete integratie van een robot met de machine. Hierdoor worden conventionele aanvullende systemen overbodig. Het systeem is zo ontwikkeld dat het eenvoudig door iedere operator kan worden bediend.

Lenze FAST

Lenze heeft de modulair opgebouwde software modules ‘Lenze FAST’ (Feasibly Applicable Software Toolbox) ontwikkeld. Hiermee is voldaan aan de groeiende behoefte van software-engineers aan efficiëntere processen om applicaties te kunnen bouwen.

Werken met de FAST Application Software betekent een grote vermindering van de tijd die het kost om basisfuncties te ontwikkelen en deze tijd kan dan weer worden geïnvesteerd in het bouwen van de speciale eigenschappen van de machine.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb