Laatste nieuws:

23 april 2015 10:19

Pilz Nederland branchewinnaar bij De Succesfactor

Pilz Nederland is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche besturingstechniek.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Pilz is gespecialiseerd in besturings- en veiligheidssystemen, met als blikvanger het innovatieve automatiseringssysteem PSS 4000. De nominatiecommissie noemt Pilz Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat het bedrijf met recht is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award.

Pilz Nederland beschikt over hooggekwalificeerd personeel dat op vakkundige wijze kan adviseren en dienstverlening op maat kan bieden. Ook verzorgt Pilz tal van trainingen en seminars. Hiermee deelt het bedrijf zijn kennis op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek.

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle gezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante TV-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015.