Laatste nieuws:

30 maart 2015 12:11

Carrier Commercial Refrigeration opent CO2OLacademy trainingsfaciliteit

Carrier Commercial Refrigeration heeft haar CO2OLacademy veldtrainingsfaciliteit in Duitsland geopend, de eerste in een live winkelomgeving. De CO2OLacademy heeft als doel technische kennis en praktische vaardigheden te verhogen van de Europese veldtechnici van Carrier Commercial Refrigeration.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Carrier is gespecialiseerd in hightech oplossingen voor verwarming, ventilatie en airconditioning en is een onderdeel van UTC Building & Industrial Systems, een unit van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

CO2OLacademy

De CO2OLacademy is officieel op 25 maart geopend in het Research Development Center van Carrier in Mainz, Duitsland. De CO2OLacademy wordt het centrale opleidingscentrum voor de service- en installatietechnici van Carrier Commercial Refrigeration uit geheel Europa.

Deze technici gaan praktische opleidingen en oefeningen volgen om vaardigheden en probleemanalyses te verbeteren en best practices uit te wisselen. Sommige technici worden speciaal getraind op specifieke kooldioxide (CO2) koeltechnieken, terwijl er ook voortdurend aanvullende lokale trainingen beschikbaar zullen zijn.

"Door deel te nemen aan onze interne opleidingsactiviteiten onder de allerbeste omstandigheden verwerven onze technici de nieuwste kennis over het installeren en onderhouden van CO2OLtec turnkey projecten met het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid," aldus Bart Driessens, Director Service Operations, Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Faciliteiten

De nieuwe faciliteit beschikt zowel over een trainingsruimte als een operationele koelcel en vriescel. Er is een CO2OLtec koelinstallatie geïnstalleerd en verbonden met meubelen op afstand zodat er een volledig werkende CO2 supermarkt beschikbaar is voor real time simulaties zoals gepland onderhoud en (nood)reparaties.