Laatste nieuws:

2 maart 2015 11:20

Heidenhain toont TNC 640 en ‘Thunderbike’ tijdens Demoweek

Onder het thema Automatiseren met ‘Efficiëntie in iedere dimensie’ bieden acht leveranciers tijdens de Demoweek een kijkje in de toekomst en tonen bijpassende producten voor de metaalbewerkingsindustrie. Tijdens de Demoweek toont Heidenhain de TNC 640-besturing in bedrijf op een frees-draaimachine en ook een spectaculaire motor, die met hulp van deze besturing wordt geproduceerd.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De ‘Thunderbike’ heeft een Harley-Davidson motor. Deze motorfiets wordt voor een groot deel (wielen, voorvork, cilinder deksel, kappen aan de zijkant van het motorblok, koplamp, tandwielen etc.) geproduceerd op een frees-draaimachine met een TNC 640-besturing.

Workshops op machine met TNC 640

Heidenhain houdt korte workshops voor de nieuwe TNC 640 frees-draai besturing, met niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar ook met handige programmeertips voor de dagelijkse praktijk. Zij doen dit aan de hand van demo’s van snelprogrammeren m.b.v. de DXF converter, CAD viewer, schakelen naar andere pakketten als CAD-CAM programmatuur, cyclus 25, etc.

Frees uw eigen memobakje

Tijdens een workshop maken deelnemers een bewerkingsprogramma voor een metalen memobakje of telefoonhouder met een tekst. Aansluitend wordt dit memobakje op de machine met de TNC 640 besturing gemaakt. Ook ontvangen deelnemers een gratis HIT-licentie waarmee via internet een complete interactieve TNC-programmeercursus is te volgen.

Meer info vindt u op www.demoweek.nl en op www.heidenhain.nl

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb