8 januari 2015 09:34

Leapfrog gaat samenwerken met Ingram Micro Europe en Materialise

Leapfrog 3D Printers kondigde woensdag 7 januari partnerships aan met Ingram Micro Europe op de ‘International CES’ die plaatsvindt in Las Vegas. Vandaag (8 januari) kondigde Leapfrog ook een partnerschap aan met het Belgische Materialise.

Mathijs Kossen, CEO van Leapfrog 3D Printers: “In deze snel ontwikkelende industrie is het belangrijk dat we als bedrijf snel kunnen inspelen op alle veranderingen. Dat kan alleen als we ons omgeven met een dreamteam aan partners die het beste zijn op hun terrein en net zo gretig zijn op ontwikkeling als wij. Ik ben zeer trots op de twee partnerships die we vandaag hebben aangekondigd.”

Ingram Micro Europe

De eerste partnerschap die Leapfrog 3D Printers woensdag aankondigde is met Ingram Micro Europe. Kossen benadrukt het belang van de samenwerking met deze vooraanstaande supply chain provider : “De samenwerking met Ingram Micro als distributie en supply chain partner stelt ons beter in staat de enorme vraag uit de Europese markt efficiënt te bedienen.”

Materialise

Ook kondigde Leapfrog vandaag een samenwerking met Materialise aan. Het partnerschap met Materialise richt zich vooral op een verbeterde gebruikerservaring met de Leapfrog-printers. Met de Leapfrog Builder combineert het bedrijf de Build Processor met een vriendelijke interface zodat 3D-printen gemakkelijker wordt en tot ook veel geavanceerde opties beschikbaar blijven.

Leapfrog Solutions

Leapfrog gaat daarom onder de noemer ‘Leapfrog Solutions’ pasklare oplossingen bieden voor de meer veeleisende 3D-printingklant zoals scholen en bedrijven. Kossen: “We werken nauw samen met klanten en doen veel marktonderzoek in verschillende gebruikersgroepen om hen te helpen alle voordelen van 3D printen te benutten.” De resultaten van het meest recente marktonderzoek, ‘the added value of desktop 3D printing for engineers’, zijn woensdag gepubliceerd. Het onderzoek is gratis te verkrijgen via lpfrg.com/news/press

Foto's:

Leapfrog gaat samenwerken met Ingram Micro Europe en Materialise

© Aandrijvenenbesturen.nl