18 december 2014 10:07

Hoofdkantoor Cadmes verhuist

Op 19 januari 2015 neemt Cadmes zijn intrek in het Provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch. De sterke groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt, heeft er toe geleid dat het huidige kantoor aan de Australiëlaan in ’s-Hertogenbosch te klein is geworden. Het Provinciehuis is een markant gebouw met een rijke historie en een unieke ligging langs de A2.

Gerbert Thelissen, CEO Cadmes: “Wij zijn zeer verheugd met deze stap. Buiten het feit dat we onze medewerkers hiermee een prettige werkomgeving bieden, kijken wij er naar uit om onze klanten en andere bezoekers te ontvangen op deze inspirerende locatie. Het biedt bijvoorbeeld uitstekende trainingsmogelijkheden. De nieuwe locatie stelt ons nog beter in staat om vorm te geven aan onze groei en ambitie.”

Cadmes wordt de eerste externe huurder van het Provinciehuis. Gerbert: “We zijn trots dat we door de Provincie Noord-Brabant als medebewoners worden verwelkomd in hun ‘Huis’. Dit zegt iets over Cadmes als stabiele en betrouwbare speler in de markt.”

Het nieuwe adres van het hoofdkantoor van Cadmes per 19 januari 2015:

Brabantlaan 3D
5216 TV
’s-Hertogenbosch
073 - 645 62 22

De verhuizing geldt alleen voor het hoofdkantoor van Cadmes. De kantoren in Almelo, België en Duitsland blijven ongewijzigd.

Foto's:

Hoofdkantoor Cadmes verhuist

Provinciehuis 's-Hertogenbosch

© Aandrijvenenbesturen.nl