Laatste nieuws:

11 december 2014 10:55

Leapfrog organiseert workshop 3D-printen

3D-printerfabrikant Leapfrog organiseert regelmatig workshops voor verschillende bedrijfssectoren om ze kennis te laten maken met 3D-printen. Op 18 december 2014 organiseert Leapfrog een gratis workshop voor ingenieurs.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Veel verschillende bedrijfssectoren profiteren van 3D-printen. Het biedt een snelle en kostenefficiënte oplossing voor 3D-prototyping, het maken van mallen en zelfs voor het fabriceren van een eindproduct.

Leapfrog 3D printers heeft in samenwerking met ingenieurs een 3D printtechnologie ontwikkeld die uitermate geschikt is voor de engineering en R&D sector.

Om kennis te maken met deze technologie nodigt Leapfrog geïnteresseerde ingenieurs uit voor een workshop in haar Xperience Hall in Alphen aan den Rijn.

Hier laat Leapfrog zien hoe 3D printen een waardevolle factor kan zijn in het ontwikkelingsproces en kunt u natuurlijk zelf aan de slag met 3D printen.

Geïnteresseerden voor de workshop op donderdagmiddag 18 December kunnen per e-mail contact opnemen met: f.valkenburg@lpfrg.com

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb