Laatste nieuws:

1 december 2014 11:13

Siemens opent inschrijving Application Award 2015 voor Safety-applicaties

Siemens organiseert de Application Award 2015. Vanaf nu hebben engineers de gelegenheid hun applicatie in te sturen, waarbij gebruik is gemaakt van Safety Integrated machineveiligheid-applicaties. Deze applicatie wordt direct op de Siemens site-vermeld. De inschrijving van de Siemens Safety Application Award 2015 sluit eind juni 2015.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De Safety Application Award is een competitie waarbij engineers zich kunnen profileren met hun toepassing van één van de nieuwe Siemens Safety producten in een machine of installatie. De beste applicatie wordt gekozen door bezoekers van de Siemens website. De drie applicaties met de meeste stemmen winnen een Safety Application Award 2015.

De eerste, tweede en derde prijs bestaan, naast de traditionele oorkonde, uit Siemens safetyproducten ter waarde van resp. 5000,-, 3000,- en 1000,- euro. Ook dit jaar wordt van de winnende applicaties een film gemaakt die breed wordt gepromoot. De Safety Application Award biedt de deelnemers daarmee een uitstekende manier om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij duizenden gebruikers van Siemens producten.

Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en deelnameformulieren