Laatste nieuws:

3 november 2014 10:52

Harting is ‘Fabriek van het Jaar’

Harting Electronics is door het vakblad ‘Produktion’ en consultant A.T. Kearney benoemd tot winnaar van de ‘Die Fabrik des Jahres’-award. Dit is al sinds 1992 een prestigieuze prijs voor de Duitse maakindustrie.

Torsten Ratzmann'
Torsten Ratzmann
1/1
Meer over
Bedrijven

Torsten Ratzmann, senior vice-president productie en logistiek bij Harting: “Het is al het winnen van de Champions League. Onze doorlopende inspanningen om gestroomlijnde en effectieve productieprocessen te maken zijn erkend met de ontvangst van deze award.”

Boven alles prees de jury ‘uitmuntende continue ontwikkeling over een periode van jaren’ in zijn oordeel en de ‘sterke focus op mensen en medewerkers’. Ook de sterke wereldwijde concurrentiepositie van Harting werd door de jury geroemd.

Ook waren de juryleden te spreken over de ‘extreem goede productiesystemen, gericht op continue verbetering’ en de ‘ontwikkeling van in-house systemen voor bijvoorbeeld galvanisatie om zich zo technisch te onderscheiden’.

Ratzmann: “Ik wil alle Harting-medewerkers bedanken. Deze award biedt ons een stimulans om in de toekomst onze processen nog verder te verbeteren.”