Laatste nieuws:

16 oktober 2014 12:06

Tachtig John Deere-tractoren voor Hongaarse ‘Strassenmeisterei’

Transmissieleverancier Zuidberg Frontline Systems BV en de Hongaarse importeur van het bedrijf zijn zeer nauw betrokken geweest bij de levering van tachtig John Deere 6125M-tractoren aan de Hongaarse Strassenmeisterei; de ‘Rijkswaterstaat’ van Hongarije.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De Hongaarse John Deere-importeur Kite Zrt. leverde de complete machines en werkte in dit omvangrijke project zeer nauw samen met UnikomTech-Gép Kft. en Deraland KFT, de Hongaarse importeur van Zuidberg.

Samenwerking

De levering van tachtig tractoren is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de verschillende partijen. Kite leverde de tractor, UnikomTech-Gép de klepelmaaier (front- en achteraanbouw), Zuidberg de DIN aanbouwplaat en aanbouwconsole inclusief PTO (off-center tandwielkast). Daarnaast verzorgde Deraland als importeur van Zuidberg het adviestraject, montage en service.

John Deere

De John Deere-tractoren zullen ingezet worden voor maaiwerkzaamheden en bermonderhoud langs openbare wegen in Hongarije. In juli vond de officiële overdracht plaats van de eerste 25 tractoren. Dit vond plaats in Sárbogard, waar het grootste Kite-filiaal is gevestigd. Eind september werden de overige 55 tractoren geleverd, verdeeld over vier andere filialen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb