Laatste nieuws:

8 oktober 2014 11:54

Sick opent testcentrum in Bilthoven

In Bilthoven heeft Sick de inrichting van een testcentrum voltooid. Alle productgroepen van Sick zijn in het centrum vertegenwoordigd – inclusief de buitenbeveiliging van gebouwen. Ook worden er nu trainingen en seminars gegeven.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

In het Sick Test & Training Centrum in Bilthoven zijn alle applicaties met Sick-producten onder realistische omstandigheden te testen. Tot de vaste opstelling behoort een modulair transportsysteem. In, om en rond het systeem bevinden zich alle gangbare SICK-componenten: van eenvoudige fotocellen tot high-end volumemeetsystemen, van mechanisch deurslot tot meerstraals veligheidslichtscherm.

Trainen Sick biedt in Bilthoven tevens de mogelijkheid om personeel te trainen. Dankzij het complete minitransportsysteem kan het geleerde meteen in de praktijk gebracht worden.

In het trainingscentrum organiseert Sick onder meer de volgende seminars: - Seminar Auto Ident: een eendaagse kennismaking met alle indentificatietechnieken - Seminar Vision: tijdens de eendaagse training maakt men kennis met alle facetten rondom vision - Seminar Machineveiligheid: in zes stappen naar een veilige machine

Voor de inhoud van de seminars en data surft u naar www.sicktrainingen.nl.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb