Laatste nieuws:

4 september 2014 10:51

Rollon optimaliseert productstructuur, website en catalogus

Doordat het assortiment van Rollon de afgelopen jaren flink gegroeid is, werd het tijd voor een nieuwe productstructuur, overzichtelijke website en catalogus.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De lineaire geleidingen bestaan momenteel uit acht productfamilies, die ingedeeld zijn in roller- en kogelomloopgeleidingen en telescoopuitvoeringen. Daarnaast zijn er nog acht soorten assen in verschillende bouwgroottes en varianten beschikbaar. Bij de assen gaat het om uitvoeringen met tandriem, kogelaandrijving en heugel of opengewerkte assen of juist afgesloten uitvoeringen.

Doordat er zoveel producten en oplossingen naast elkaar bestaan, was het tijd voor een nieuwe productstructuur. Vanaf nu zijn de producten daarom ingedeeld in drie verschillende productlijnen: de Actuator Line, Linear Line en Telescopic Line. Deze drie productlijnen bestaan uit veertien productfamilies die volgens hun mechanische kenmerken worden ingedeeld.

Nieuwe website

Vijf jaar geleden is de huidige website van Rollon online gegaan. In de digitale wereld is dat alweer een hele poos geleden en daarom was het tijd voor een compleet nieuwe online aanpak. Via www.rollon.nl kunnen bezoekers alle belangrijke informatie over Rollon en lineaire techniek vinden. Ook de nieuwe productstructuur is verwerkt in de website en de productcatalogus.

In vergelijking tot de oude website is er nu veel meer algemene informatie beschikbaar over de producten, maar ook over de toepassingen.