Laatste nieuws:

21 augustus 2014 10:22

Sigmatek goes UK

Sigmatek is een nieuwe dochteronderneming gestart in Groot-Brittannië. De Oostenrijkse automatiseringspecialist heeft een vestiging geopend in Nottingham, in the East Midlands, als verdere stap in de internationalisering.

Russell Kemp, manager van de nieuwe Sigmatek-vestiging in Nottingham.'
Russell Kemp, manager van de nieuwe Sigmatek-vestiging in Nottingham.
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven

Aan het hoofd van de Britse dochteronderneming staat Russell Kemp, een automatisering-professional met meer dan 25 jaar ervaring in de industrie. "Onze relaties worden ondersteund van concept tot de marktintroductie, waarin support en onderhoud zijn inbegrepen. De belangrijkste focus zal aanvankelijk gericht zijn op verpakking, printindustrie en het converteren van markten met additionele applicaties in robotica, handling, kunststof, labeling en snijmachines om maar een aantal voorbeelden aan te halen."

Groei

"We zien een goede groeimogelijkheden voor ons op de Britse markt. Door lokale verkoop en technische service en ondersteuning zitten we nog dichter op onze UK klanten voor de fabricage van machines. Dit is - met het oog op de voortdurend toenemende technologische eisen - een belangrijk aspect", aldus Alexander Melkus, strategic sales manager bij Sigmatek.

www.sigmacontrol.eu

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb