Laatste nieuws:

31 juli 2014 11:05

RS Components vergroot assortiment connectoren en passieve componenten

RS Components biedt nieuwste verbindingstechnologieën en passieve distributiesystemen aan van Murrelektronik. Murrelektronik ontwerpt en produceert schakelkasten, besturingssystemen, connectoren en actuatoren.

Jonathan Boxall en Masaki Sakai '
Jonathan Boxall en Masaki Sakai
1/1
Meer over
Bedrijven

Het aanbod van Murrelektronik bij RS bevat onder meer ronde M8- en M12-stekkers, klepconnectoren en zelfconfectioneerbare connectoren, allemaal ontworpen voor gebruik in de meeste alledaagse toepassingen. De standaardproducten die RS aanbiedt maken gebruik van een PUR-kabel, die geschikt is voor gebruik in vrijwel elke industriële toepassing (binnen, buiten, mobiel of op locaties met agressieve stoffen).

De passieve verdeeldozen van Murrelektronik zijn kostenefficiënt, veilig en ruimtebesparend. RS heeft de M8- en M12-verdeeldozen opgenomen in het assortiment; met deze systemen is er geen traditionele verdeeldoos meer nodig en is het mogelijk om een compleet 'plug & play'-systeem op te zetten. Ze zijn volledig ingegoten en ideaal voor alle soorten toepassingen. Dankzij led-indicatoren voor elke afzonderlijke poort wordt het heel eenvoudig om systemen in gebruik te nemen en eventuele fouten op te sporen.