Laatste nieuws:

24 juli 2014 10:13

Koreaanse automotive-leveranciers gebruiken HepcoMotion DTS (video)

Twee grote Koreaanse leveranciers van automotive componenten gebruiken het HepcoMotion Aangedreven Rondgeleidingssysteem (DTS) om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strenge kwaliteit- en productievereisten voor de vervaardiging van belangrijke componenten voor hun klanten Kia en Hyundai.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De DTS is een rondgeleidingssysteem, meestal ovaal, voorzien van een aantal aangedreven wagens die nauwkeurig gepositioneerd kunnen worden zodat nauwkeurige assemblage plaats kan vinden. De lengtes van de rechtgeleidingen zijn meestal tussen 3m tot 6m lang met 20 of meer wagens. Systemen tot 10m lang zijn tevens niet ongewoon.

Nauwkeurigheid

Een verbetering van de kwaliteit van de componenten heeft als gevolg een betere samenhang met betrekking tot de positionering van de wagens. Conventionele typen transportsystemen missen vaak de positionele nauwkeurigheid en stijfheid die nodig is om de montage krachten op te vangen. Het gebruik van de DTS leidt tot minder uitval omdat de productie en assemblage in één keer goed gaan.

Van telefoons naar auto’s

Hepco DTS wordt van oudsher gebruikt in Korea voor de assemblage van elektronische onderdelen vooral door de fabrikanten van mobiele telefoons en deze ontwikkeling in de auto-industrie zal waarschijnlijk een aanzienlijke invloed hebben op Hepco-verkopen in Korea.

“Korea is, reeds meer dan 10 jaar, een belangrijke markt voor ons en onze Koreaanse fabriek assembleert verschillende systemen allemaal ontworpen om de prestaties van onze klanten te verbeteren op het gebied van kwaliteit en verwerkingscapaciteit. Onze betrokkenheid bij leveranciers van auto componenten zal een positieve invloed hebben op onze uitbreidingsplannen in deze belangrijke Aziatische industriële sector. Daar ben ik zeker van”, aldus Chris Rees, Sales Director voor HepcoMotion.