Laatste nieuws:

17 juli 2014 09:40

Nieuwbouw voor Allied Motion Dordrecht in laatste fase

December 2013 werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Allied Motion Dordrecht. Deze nieuwe vestiging wordt gerealiseerd op het industrieterrein Kil III in Dordrecht en zal deze maand worden opgeleverd.

De tekening van de nieuwbouw voor Allied Motion Dordrecht '
De tekening van de nieuwbouw voor Allied Motion Dordrecht
1/1
Meer over
Bedrijven

Op een oppervlakte van ruim 5000M² wordt een “Lean” ingerichte productie- en kantoor-ruimte gerealiseerd. Hiermee bevestigt Allied Motion dat er mogelijkheden zijn voor de maak-industrie om zich blijvend te vestigen in Nederland.

Het moderne pand is speciaal voor Allied Motion Dordrecht ontworpen, en is van alle benodigde faciliteiten voorzien. De afdelingen Engineering, Productie en Logistiek zijn door integratie nog beter met elkaar verbonden wat de efficiency ten goede komt. Door gebruikmaking van hoogwaardige bouw-materialen biedt de nieuwbouw een optimaal werkklimaat met een persoonlijke toegankelijke uitstraling.

De vestiging in Dordrecht is onderdeel van Allied Motion Technologies Inc., een beursgenoteerde onderneming aan de NASDAQ , gespecialiseerd in de ontwikkeling van aandrijfoplossingen, welke voor de klant het verschil kunnen maken ! In Dordrecht is men bedreven in het ontwikkelen en produceren van borstelloze buitenloper motoren met de type aanduiding KinetiMax in de vermogensreeks van 1 - 250 watt.

De KinetiMax motoren zijn uitermate geschikt voor applicaties in de medische en laboratorium sector, maar worden ook gebruikt in logistieke-, semiconductor- en machinebouw-applicaties.

Naast de standaard KinetiMax motoren worden ook klant-specifieke aandrijvingen ontwikkeld, geproduceerd en geleverd aan klanten over de gehele wereld.