Laatste nieuws:

26 juni 2014 09:30

Rockwell Automation gaat samenwerken met Egemin Automation

Rockwell Automation, marktleider binnen de industriële automatisering, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Egemin Automation. Beide partijen willen meer samenwerken op technisch en commercieel gebied.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Rockwell Automation erkent Egemin Automation officieel als deelnemer van het Recognized System Integrator programma voor landen in de Benelux. Het System Integrator programma wil gekwalificeerde samenwerkingen met bedrijven creëren die de beste productieoplossing of het beste advies kunnen leveren met behulp van het productportfolio van Rockwell Automation.

Recognized System Integrators differentiëren zich van de overige relaties van Rockwell Automation door de minimalisering van projectrisico's bij het leveren van de technologie. Daarnaast heeft de verkoop- en distributieafdeling van Rockwell Automation een wederzijdse ondersteunende relatie met deze partners.

Rockwell Automation ondersteunt Egemin Automation op zowel de technische als commerciële vlakken bij de implementatie van automatiseringsoplossingen. Medewerkers kunnen regelmatig trainingen bijwonen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in het productenassortiment van Rockwell Automation. Zo kunnen zij de snel evoluerende technologieën weer toepassen bij hun klanten. Engineers moeten namelijk continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen om de concurrentie voor te zijn.

Egemin Automation gebruikt de producten van Rockwell Automation al meer dan tien jaar. Momenteel is dit vooral het geval op de procesautomatiseringsafdeling, maar Egemin geeft in de overeenkomst aan dat dit zich ook zal gaan uitbreiden naar andere afdelingen.