Laatste nieuws:

19 juni 2014 12:21

Biesheuvel Groep en Motion Control Automation samen verder

Motion Control Automation BV (MCA) gaat samenwerken met Biesheuvel Groep BV. Dat hebben de twee bedrijven bekendgemaakt in een persbericht.

Egbert Waaijman (links) en Meino Noordenbos (rechts) tekenen de overeenkomst'
Egbert Waaijman (links) en Meino Noordenbos (rechts) tekenen de overeenkomst
1/1
Meer over
Bedrijven

MCA is een mechatronicaspecialist gevestigd in Varsseveld. MCA levert elektrische en mechanische aandrijfcomponenten, zoals frequentieregelaars, softstarters, elektromotoren, motorreductoren, servosystemen en lineaire aandrijvingen. Biesheuvel Techniek is vanuit 32 vestigingen met 300 medewerkers een belangrijke speler in Industrial Supplies en Up-Time Services voor de Industriële- en Onderhoudsmarkt in Nederland.

Meino Noordenbos, Algemeen Directeur Biesheuvel Groep: “Wij zijn trots op de mogelijkheid om een nieuwe stap te kunnen zetten in de Aandrijftechniekmarkt en samen te gaan werken met MCA. Zij hebben een bewezen staat van dienst en hun grote ervaring in turnkey-projecten zal Biesheuvel ondersteunen bij het uitbreiden van haar Up-Time marktbenadering. Integratie zullen we doen door Motion Control Automation BV als onze specialistische BV te positioneren.”

“Als dienstverlener in Mechatronica biedt MCA haar klanten zowel een pakket van productie- en assemblageservices , als expertise in de ontwikkeling en verbetering van producten in termen van technologie en economische efficiëntie. Via het Industriële BT / IPH-Netwerk kunnen we de komende jaren sneller groeien met ons team”, aldus Egbert Waaijman, Directeur MCA.