Laatste nieuws:

22 mei 2014 09:41

Nieuwe COO Irmato Group

Martin F. Wieffering is de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van Irmato Group. Hij is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de totale organisatie.

Martin F. Wieffering'
Martin F. Wieffering
1/1
Meer over
Bedrijven

Voorheen gaf Wieffering leiding aan zijn eigen bedrijf Pherocon & Partners B.V. en is nu deze uitdaging bij Irmato aangegaan. Wieffering heeft (inter)nationale ervaring binnen projectorganisaties en het opbouwen, aansturen en adviseren van organisaties. Hij is succesvol geweest in het stimuleren van de groei en winstgevendheid in zowel bestuurs- als leidinggevende functies.

Tevens brengt hij Irmato internationale expertise op het gebied van het (her)engineeren van bedrijfsprocessen, algemeen management, industrial manufacturing, engineering / projectdiensten, industriële automatisering, business / productontwikkeling, marketing en financiën.

Martin F. Wieffering: “Irmato opereert binnen een technologische setting in een hoogst interessante markt. Vanuit mijn positie als COO kan ik met de inzet van mijn brede kennis en ervaring verder vorm geven aan de ambities die oprichter Vitor Moonen heeft met Irmato. Mijn persoonlijke doelstelling is Irmato als unieke speler op een volgend level te tillen.”

Vitor Moonen: “Ik ben er van overtuigd dat, met de inzet en ervaring van Martin F. Wieffering, Irmato een volgende stap heeft gezet in de verdere professionalisering van haar activiteiten.”

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb