Laatste nieuws:

17 april 2014 10:21

Mitsubishi Electric opent afdeling Industrial Automation in Mijdrecht

Mitsubishi Electric Europe gaat zijn afdeling Industrial Automation (IA) uitbreiden. Daarom heeft Mitsubishi een nieuw IA-kantoor geopend in Mijdrecht. Van daaruit wordt klantondersteuning geboden voor de procesautomatisering in deze regio.

Pieter Veldhuizen, regional manager van Mitsubishi Electric Europe voor de Benelux '
Pieter Veldhuizen, regional manager van Mitsubishi Electric Europe voor de Benelux
1/1
Meer over
Bedrijven

Pieter Veldhuizen, regional manager Benelux van Mitsubishi Electric Europe: "Het IA-kantoor biedt alle vormen van ondersteuning en hulp aan huidige en toekomstige relaties bij het specificeren van hun oplossingen. We wisselen wereldwijde toepassingstechnologieën en nuttige ervaringen uit om de meest efficiënte automatiseringsoplossingen te vinden voor de hedendaagse en toekomstige wensen en eisen. Mitsubishi Electric biedt innovatieve oplossingen voor drink-, afval- en peilwater, de levensmiddelenindustrie, de verpakkingsindustrie (CPG) en de life science industrie. Tevens bieden wij een breed scala aan modulaire en flexibele oplossingen voor vrijwel elke uitdaging in de procesautomatisering."

De nieuwe opzet zal een verdere focus op de groei in de Benelux creëren. De klanten krijgen een breed spectrum aan oplossingen aangereikt en kunnen profiteren van de uitgebreide service en ondersteuning door het team van Mitsubishi Electric Benelux.