Laatste nieuws:

6 april 2014 16:43

SKF weer Supplier of the Year bij General Motors

Voor de vijfde maal - en de vierde maal op rij - is SKF door General Motors (GM) onderscheiden als Supplier of the Year. De ceremonie had vorige maand plaats. Het was het 22-ste jaar dat GM zijn toeleveranciers in het zonnetje zette.

 '
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven
SKF is overigens niet de enige die deze eer te beurt viel. Dit jaar werden in totaal 68 toeleveranciers onderscheiden en daarmee heb je het over minder dan een procent van alle toeleveranciers. Winnaars van de prijs onderscheiden zich in het leveren van innovatieve technologie, superieure kwaliteit, tijdig crisismanagement en concurrerende ‘total-enterprise' kostenoplossingen.

"Onze toeleveranciers helpen ons fascinerende voertuigen te leveren aan onze klanten", aldus Grace Lieblein, vice president Purchasing an Supply Chain bij GM. "Suppliers of the Year beschikken over een uitstekende staat van dienst bij het voortdurend tegemoet komen aan onze zakelijke verlangens en tegelijkertijd ondersteunen van onze culturele prioriteiten."

Samenwerking

"Een consistent hoog prestatieniveau heeft ons jaar na jaar deze prestigieuze onderscheiding opgeleverd. De erkenning door GM van onze harde werk is echt een inspiratie voor ons. We hebben samen met GM gewerkt om een geweldige samenwerking tot stand te brengen  dat klanten een grote waarde brengt",volgens Tryggve Sthen, de president van SKF Automotive.

http://www.skf.com/