Laatste nieuws:

6 april 2014 16:32

Nieuwe business-unit Maxon Motor in Enschede

Om aan de toenemende vraag naar ontwikkelcapaciteit te kunnen voldoen, start Maxon Motor Benelux een nieuwe business unit in Enschede: Maxon Systems. Maxon Motor beschikt al over R&D-capaciteit in het Zwitserse Sachseln en het Duitse Sexau. Enschede is nu het derde technische knooppunt van het concern.

 '
1/1
Meer over
Bedrijven
"Afgelopen jaren hebben we al extra capaciteit vrijgemaakt en toegevoegd aan de organisatie om deze ontwikkeling het hoofd te kunnen bieden. Met de vooruitzichten die we hebben en de trends die we om ons heen zien, hebben we ervoor gekozen om de activiteiten te concentreren en onder een eigen label op de markt te zetten", aldus Gerwin Geukes, directeur van Maxon Motor Benelux. "De engineeringscapaciteit gaan we de komende drie jaar uitbreiden naar ongeveer 20 mensen. Naast de uitbreiding op engineering, verwachten we als gevolg daarvan ook uit te breiden in de productie."

Moderne faciliteiten

In juli 2013 heeft Maxon Motor een nieuw gebouw aan de Josink Es in Enschede in gebruik genomen, met 1500 m2 productieruimte en 300 m2 clean room. "We zijn met deze moderne faciliteiten in staat om onze klanten van vraag tot prototype, tegen de hoogste productie-eisen van dienst te zijn. Een korte time-to-market en een snelle levering van prototypes is essentieel in de engineeringswereld. Engineers willen snel hun ideeën in handen hebben om te kunnen proberen en verbeteren. Door als partner van onze klanten te fungeren, kiezen we voor een samenwerkingsvorm waarbij we optimaal gebruik kunnen maken van elkaars kennis en kunde. Met gedeelde passie en ambitie naar een resultaat toewerken haalt het beste uit iedereen."

www.maxonsystems.nl

 

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb