Laatste nieuws:

24 maart 2014 14:18

Pilz Machinery Safety Expert-opleiding voor gevorderden

Samen met TÜV Nord biedt Pilz vanaf 2014 wereldwijd op verschillende locaties het trainingsprogramma CMSE - Certified Machinery Safety Expert aan. CMSE is een onafhankelijk internationaal gecertificeerde bijscholing die een volledig overzicht van machineveiligheid biedt.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met de cursus dekt Pilz de behoefte aan bijscholing over het thema uitvoerbare, intelligente veiligheidsstrategieën.

Certified Machinery Safety Expert in vier dagen

Tijdens de vierdaagse cursus leidt Pilz de deelnemers op tot gekwalificeerde experts op het gebied van machineveiligheid. Tot de leermodules behoren behalve de toepassing van actuele normen ook de concrete handelwijze bij risicobeoordeling en arbeidsbescherming alsmede de gedetailleerde presentatie van actuele veiligheidstechniek en de toepassing van functionele veiligheid voor besturingen.

Gecertificeerd door TÜV NORD

De CMSE-training is TÜV-gecertificeerd. Elke deelnemer die de training succesvol afrondt en slaagt voor het examen krijgt een TÜV-certificaat . De cursus is in eerste instantie bedoeld voor constructeurs, project-, veiligheids- en ontwikkelingsingenieurs op het gebied van automatiseringstechniek, onderhoudspersoneel en handelsingenieurs.

De training tot Certified Machinery Safety Expert (CMSE) is een aanrader voor cursisten die de Masterclass Machineveiligheid al hebben gevolgd bij Pilz.

De training is van 6 t/m 9 mei 2014 bij Pilz in Vianen en wordt gegeven in het Nederlands. De toetsing is in het Engels.