Laatste nieuws:

10 maart 2014 13:14

Innovatiespreekuur voor advies over innovatie en intellectueel eigendom

RTE Adviesgroep, Dohmen advocaten en Octrooibureau Griebling organiseren elke eerste donderdag van de maand een innovatiespreekuur. Deze sessies zijn speciaal bedoeld voor bedrijven met vragen over intellectueel eigendom, R&D-samenwerking en subsidies.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

RTE, Dohmen en Griebling willen met deze spreekuren inspelen op een gat dat is ontstaan door de beëindiging van inhoudelijke spreekuren van de Kamer van Koophandel. Hierdoor is er momenteel geen eerstelijns vraagbaak over innovatie door het MKB in de regio Midden-Brabant. De drie adviseursbedrijven hebben besloten deze service nu zelf aan het regionale bedrijfsleven aan te bieden.

Adviseurs zullen tijdens het spreekuur vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom, samenwerking, subsidies en dergelijke beantwoorden.

RTE Adviesgroep

RTE helpt sinds 1997 innovatieve ondernemers bij het verwerven en slim inzetten van kapitaal via begeleiding op het gebied van subsidies en fiscale regelingen, het invullen van uw financieringsmix en het oplossen van uw business development vraagstukken.

Dohmen advocaten

De advocaten van Dohmen combineren een technische achtergrond en werkervaring met het juridisch vakgebied en zetten deze kennis en kunde actief in voor ondernemers op het gebied van intellectueel eigendom (IE), design, techniek en ICT.

Octrooibureau Griebling

De octrooigemachtigden van Griebling zijn technisch geschoold, en zijn bij uitstek gekwalificeerd voor het octrooieren van innovaties op gebieden als ICT, techniek, mechanica, elektronica, etc. Daarnaast begeleiden de adviseurs van Griebling ook bij het verkrijgen van andere intellectuele eigendomsrechten, in het bijzonder merken en modellen.

De spreekuren zijn vanaf april elke eerste donderdag van de maand tussen 09.00 en 12.00 uur vrijblijvend te bezoeken. De spreekuren vinden plaats op de locatie van RTE Adviesgroep in het voormalig Missiehuis Rooi Harten, Bredaseweg 204-11 te Tilburg. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 13 maart 2014.

Aanmelden kan via e-mail.