Laatste nieuws:

6 maart 2014 11:07

Rockwell Automation toont 215 machines op Interpack

Rockwell Automation neemt op Interpack 2014 een prominente plek in. Op het 'Rockwell Automation Connection Point' gaan machinebouwers meer dan 215 nieuwe machines presenteren die uitgerust zijn met automatiserings-, besturing-, proces- en beveiligingsoplossingen van Rockwell Automation.

De grootste internationale verpakkingsbeurs Interpack wordt gehouden van 8 tot en met 14 mei in Düsseldorf.'
De grootste internationale verpakkingsbeurs Interpack wordt gehouden van 8 tot en met 14 mei in Düsseldorf.
1/1
Meer over
Bedrijven

In de verpakkingsindustrie is erg veel concurrentie. Er is dus vraag naar innovatieve machines, die gemakkelijk te integreren zijn met bestaande infrastructuur in een bedrijf. Door flexibele en efficiënte apparatuur wordt ook het bedrijf wendbaarder en efficiënter. Productiviteit moet omhoog en eindgebruikers hebben hulp nodig om duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Ook moeten de totale eigendomskosten (TCO) omlaag.

Machinebouwers en fabrikanten in contact

Tijdens Interpack 2014 gaat Rockwell Automation helpen om de relaties tussen machinebouwers en fabrikanten te bevorderen. Deze aanpak moet inzicht geven in de hele waardeketen. Dus niet alleen de productie en verfijning van verpakkingen en verpakkingsmaterialen, maar ook distributie, kwaliteitsborging en consumentenbescherming.

Rockwell Automation heeft producten, oplossingen, mogelijkheden en voorbeelden van implementaties. Ook maken klanten kennis met nieuwe en reeds bestaande hoogwaardige en innovatieve uitvindingen van verschillende machinebouwers.

Website

Via een website biedt Rockwell Automation de mogelijkheid om een bezoek aan Interpack nog beter voor te bereiden. Op de website zijn drie thema's te vinden, waarover tijdens de beurs meer informatie is te verkrijgen. Voor bezoekers die niet veel tijd hebben, is er een documentatiemap op de stand beschikbaar. Ook kunnen zij ter plaatse een vervolgafspraak maken met een van de specialisten van Rockwell Automation of een bedrijfsbezoek plannen.

Interpack 2014 vindt plaats van 8 tot 14 mei 2014 in Düsseldorf, Duitsland. Rockwell Automation is te vinden in Hal 6 Stand A61.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb