Laatste nieuws:

24 februari 2014 11:16

Deelname Procentec aan Industrial Ethernet 2014

Donderdag 3 april neemt Procentec als kennispartner deel aan Industrial Ethernet 2014. Dit evenement vindt plaats in conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’ te Soesterberg. Het evenement informeert (potentiële) gebruikers over de voordelen van Industrial Ethernet.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Tijdens deze dag wordt gekeken hoe het maximale uit Industrial Ethernet gehaald kan worden. Dankzij de kennis en ervaring van de professionals, krijgen de bezoekers een compleet beeld van de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Kortom, een collectief consult met volledige informatie op één dag.

Productieomgeving

Industrial Ethernet is nu al niet meer weg te denken binnen de productieomgeving. Dit biedt tal van voordelen waaronder: snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. De mogelijkheden van Industrial Ethernet zijn daarom groots.

Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche. Daarnaast is de verborgen kracht van Industrial Ethernet om diagnostische informatie uit installaties en netwerken te halen. Het biedt de gelegenheid om op afstand installaties te monitoren en om via e-mail de gebruiker te alarmeren. Onderhoud komt veel meer tot zijn recht door gebruik te maken van Industrial Ethernet.

Programma Industrial Ethernet 2014

Om bezoekers tijdens dit evenement zo goed mogelijk te informeren, is de dag opgedeeld in drie parallelle sessies: Functionaliteit, Architectuur en Medium.

Tijdens deze dag zal Procentec deelnemen aan de sessie Functionaliteit. Zo bespreken zij welke kansen er liggen in de procesindustrie door het toepassen van Industrial Ethernet. Tijdens deze sessie staat de bijdrage voor de gebruiker, het einddoel, monitoring en diagnose centraal. Ontdek dé verborgen kracht van Industrial Ethernet bij Procentec en schrijf je direct in.

Inschrijving

Aanmelden voor Industrial Ethernet 2014 kan via deze site.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb