3 februari 2014 11:31

EMC-dag voor installateurs en machinebouwers

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging organiseert samen met Uneto-VNI, FME en de Metaalunie de derde editie van de EMC-dag voor installateurs en machinebouwers op woensdag 5 februari 2014. Dit seminar, waarvoor 100 .., 150 bezoekers worden verwacht, vindt plaats op de locatie van FHI in Leusden.

De EMC-problematiek neemt door complexere machines en apparaten alleen maar toe. Het seminarprogramma is gevuld met presentaties, die daarin duidelijkheid scheppen.

Sprekers van Hotraco, Imtech Marine en Croon Elektrotechniek geven vanuit de gebruikerskant een beeld van EMC-expertise. Organisaties als de Universiteit Twente, Katholieke Universiteit Leuven, de Hogeschool van Amsterdam en FME-CWM geven concrete en neutrale informatie over EMC-issues voor installateurs en machinebouwers. Plenair zal advocaat Michael Gerrits een presentatie geven over EMC en Aansprakelijkheid. Kortom deze dag bundelt krachten.

De leden van de Nederlandse EMC-ESD Vereniging bieden zowel in presentaties in het programma, met table tops in de algemene ruimte en met praktische proefjes op een aantal tafels sterke kennisoverdracht, om het voor de bezoeker zo nuttig mogelijk te maken.

Registreren voor de EMC-dag kan via deze link

Foto's:

EMC-dag voor installateurs en machinebouwers

EMC geen probleem voor machinebouwers?

© Aandrijvenenbesturen.nl