Laatste nieuws:

23 januari 2014 11:43

Doorstart voor Verum

Verum, de leverancier van de software design toolset ‘ASD:Suite', maakt bekend dat het is begonnen aan een herstart, na het faillissement van de oorspronkelijke Verum Group.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het nieuwe bedrijf, Verum Software Tools BV, wordt grotendeels gefinancierd door een aantal investeerders in de (nu failliete) Verum Holding BV. Belangrijkste investeerder is Momach Investments, het fonds van ondernemer Michiel de Vries. Veertien andere originele Verum-investeerders leverden ook een substantiële bijdrage.

Robert Howe,mede-oprichter van de oorspronkelijke Verum group, is aangesteld als directeur en CEO van het nieuwe bedrijf.. "Ik ben heel opgetogen over dit resultaat", zegt Howe. "Het feit dat zo veel oorspronkelijke aandeelhouders besloten om een doorstart te financieren, getuigt van het potentieel dat iedereen ziet in de propositie van Verum".  

Verum heeft ook de diensten weer voortgezet van het ontwikkel- en consultancy-team. Howe:  "Het oorsponkelijke Verum-team was buitengewoon loyaal tijdens een ongelooflijk turbulente periode, en dat ben ik ze heel dankbaar voor. Het getuigt opnieuw van vertrouwen dat zoveel van hen een functie hebben geaccepteerd bij het nieuwe Verum". Het nieuwe bedrijf start met 10 medewerkers en twee vacatures voor extra software-engineers.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb