Laatste nieuws:

20 januari 2014 12:15

Schneider Electric neemt Invensys over

Per 17 januari is de acquisitie van Invensys door Schneider Electric een feit. Dit maakte Invensys vorige week bekend in een e-mail aan haar klanten.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De acquisitie van Invensys door Schneider Electric zorgt voor sterkere industriële automatiseringscapaciteiten, een betere bedrijfspositie in energiebeheersegmenten en een sterker softwareportfolio.

De combinatie Schneider Electric en Invensys zal volgens het bedrijf de aanzet zijn voor nieuwe systemen, toepassingen en technologieën met een kortere time-to-market.

Positieve toekomstverwachting

Schneider Electric en Invensys verwachten dat de onderneming door de overname sneller zal groeien. Ook ziet het nieuwe bedrijf kansen door een sterkere leiderschapspositie op het gebied van geïntegreerde industriële automatisering, software en energiebeheer.

Business as usual

In de verstuurde e-mail verzekert Invensys de klanten dat er geen wijzigingen zullen plaatsvinden qua merken, productportfolio en roadmaps. Het is dus voorlopig 'business as usual' bij Invensys. Alle gemaakte afspraken met klanten en ook alle contactpersonen blijven hetzelfde.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb