Laatste nieuws:

19 december 2013 13:33

HPS Industrial breidt verder uit in België

HPS Industrial, specialist in industriële PC’s, is vanaf nu ook actief onder de naam HPS Industrial België. Het bedrijf, dat in België werd vertegenwoordigd door het bedrijf V-Tech, is een samenwerking tussen V-Tech en HPS Industrial B.V.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De naam HPS Industrial België betekent betere zichtbaarheid in de Belgische markt en is belangrijk omdat de vraag naar industriële PC's in België de komende tijd verder toeneemt.

De Belgische tak van het bedrijf richt zich - net als de Nederlandse vestiging - op de verkoop van industriële PC's en rack servers van merken als Arbor Technology, Lanner Electronics Inc, Aplex Technology, LexCom, Artila Electronics, Chenbro en Nottrot. Daarnaast wordt klanten de mogelijkheid geboden om een technicus in te huren voor (preventief) onderhoud, analyse en implementatie van embedded software.

"Ons klantenbestand in België is in korte tijd uitgegroeid naar meer dan 250 klanten", aldus Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial. "We zien in België met name een groei van klanten uit de machinebouwsector. Met de vernieuwde naam en website zijn we beter vindbaar voor onze Belgische klanten en kunnen ze ook lokaal terecht voor advies over onze producten. Hiermee ondersteunen we onze visie voor verdere uitbreiding binnen Europa."