Laatste nieuws:

28 november 2013 11:10

Gedore richt kalibratieruimte in voor momentsleutels

Gedore heeft een kalibratieruimte voor momentsleutels ingericht in de vestiging in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf heeft een belangrijk deel van dit gebouw ingericht voor controle- en kalibratie.

In de compleet nieuwe kalibratieruimte van Gedore in Alphen a.d. Rijn is Jacques van Elsen verantwoordelijk voor het nauwkeurig testen, kalibreren en onderhouden van alle voorkomende momentsleutels.'
In de compleet nieuwe kalibratieruimte van Gedore in Alphen a.d. Rijn is Jacques van Elsen verantwoordelijk voor het nauwkeurig testen, kalibreren en onderhouden van alle voorkomende momentsleutels.
1/1
Meer over
Bedrijven

Er is een milieuvriendelijke testhal gebouwd, ondergebracht in een volledig brandvertragend gebouw. De afdeling is volledig geluiddicht en uitgerust met alle opties die voor een betrouwbare kalibratie van momentgereedschappen nodig zijn.

Alle denkbare gereedschappen kunnen op functioneren en afstelling worden beproefd, zowel Gedore-gereedschappen als andere merken.

De Nederlandse Gedore-vestiging is momenteel de enige in ons land die volgens de ISO-normen tot een koppel van 3 150 Nm kan kalibreren. De apparatuur van Gedore is door UKAS gecertificeerd voor nauwkeurige ijking en controle.

Gedore adviseert om kalibraties jaarlijks te laten uitvoeren. Alle gekalibreerde gereedschappen worden afgeleverd met certificaat en testrapport. Ook worden in Alphen aan den Rijn zonodig ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie over Gedore/Technag BV.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb