Laatste nieuws:

14 oktober 2013 13:44

Nieuwe locatie Brammer biedt ruimte aan toekomstplannen

Brammer Nederland heeft intrek genomen in een nieuw pand in Haarlem. De distributeur van werktuigbouwkundige componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO), maakt op dit moment een grote groei door.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De groei van Brammer is vooral te danken aan een aantal strategische keuzes van de organisatie. Paul van der Rest, directeur van Brammer Nederland: "Onze belangrijkste doelstelling is dat het productieproces van onze klanten altijd optimaal functioneert. Daarom hebben we gekozen voor de focus op preventie van productiestilstand bij de klant en een verbreding van ons landelijk netwerk naar 17 servicecenters."

Het nieuwe pand aan het Spaarne is met een totale oppervlakte van 3600 m2 bijna drie keer groter dan de voormalige huisvesting. Het pand is compleet ingericht als een logistiek centrum met moderne logistieke automatisering. Naast een voorraad van ruim 40 000 producten beschikt Brammer nu ook over een zeer ruim service center waar bestelde goederen kunnen worden afgehaald. Daarnaast is er een service werkplaats om tandriemen te snijden, kettingen te splitsen en in de toekomst ook slangen te persen. In het Centre of Excellence kunnen klanten kennismaken met de producten en innovaties van leveranciers van Brammer.

De nieuwe huisvesting biedt Brammer de mogelijkheid om te blijven groeien. Paul van der Rest: "Wij verwachten met ons nieuwe Nationale Distributie Centrum en hoofdkantoor in Nederland onze klanten nog meer kwaliteit en service te kunnen bieden. Om dit te realiseren zijn bij de inrichting van het nieuwe pand verbeteringen aangebracht in de logistiek. Zo werken we nu op basis van unieke locaties en is er een automatiseringsslag gemaakt door het investeren in een rollenbaansysteem gekoppeld aan een Warehouse Management Systeem. Op dit moment verwerken we meer dan 98% van de zendingen foutloos. De verwachting is dat we met deze aanpassingen elke zending foutloos afleveren. Zodat onze Nederlandse en Europese klanten met toonaangevende namen in de papier-, frisdranken-, voedingsmiddelen- en staalindustrie altijd 100% tevreden zijn."

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb