Laatste nieuws:

8 oktober 2013 10:34

Vortex en Machine DNA in de praktijk op Delcam gebruikersdag

Donderdag 26 september organiseerde Bemet International de jaarlijkse Delcam gebruikersdag. De 11e editie van deze gebruikersdag vond dit keer plaats bij SECO / Jabro Tools in Lottum. Op deze locatie was het mogelijk om de werking van Vortex en Machine DNA in de praktijk te zien.

Inspectie van het eindresultaat, nadat de Hermle C42 klaar is met frezen.'
Inspectie van het eindresultaat, nadat de Hermle C42 klaar is met frezen.
1/1
Meer over
Bedrijven

Na het welkomstwoord van Michel Peters (accountmanager CAD/CAM bij Bemet International) en Anton van Oeffelt (Manager Application Support & Marketing Services bij SECO / Jabro Tools) was het tijd om dieper op de nieuwigheden binnen PowerMILL en PowerSHAPE in te gaan. De nieuwste ontwikkelingen in de software werden uitgebreid gedemonstreerd door Peter Stuurman (PowerMILL) en Nico Onderwater (PowerSHAPE) van Bemet International.

Rondleiding en demonstratie Vortex

Na de lunch was het tijd voor een rondleiding door de fabriek van SECO / Jabro Tools. De deelnemers van de Delcam gebruikersdag kregen een kijkje in de keuken van deze internationale gereedschapsmakerij. Vervolgens demonstreerden Paul Kleven en Ruud Zanders van SECO / Jabro Tools de werking van de ruwfreesstrategie Vortex op een Hermle C42. Met eigen ogen konden de Delcam-gebruikers ervaren wat de voordelen zijn van deze noviteit in combinatie met Machine DNA.

Vortex en Machine DNA

Vortex is een nieuwe gereedschapsbaanstrategie voor het bewerken met hardmetaal frezen. De nieuwe Vortex-strategie voor het op hoge snelheid verwijderen van grote hoeveelheden ruw materiaal is de grootste verbetering in de 2013-versie van PowerMILL.

Delcam Machine DNA is de eerste poging om, door een wetenschappelijke benadering, de bewerkingsefficiëntie te optimaliseren. Met een profiler wordt het DNA van een machine bepaald waarop vervolgens de bewerkingsparameters worden gebaseerd. Hierdoor wordt de CNC-bewerking op de machine geoptimaliseerd.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb