Laatste nieuws:

24 september 2013 09:49

Irmato bestaat 10 jaar en opent nieuw hoofdkantoor

Op 11 oktober 2013 opent Irmato een nieuw hoofdkantoor. Het volledig gerenoveerde monumentale pand is gelegen in het Midden-Limburgse Stramproy, dichtbij de Brainport Regio Eindhoven. Voorheen was dit pand in gebruik als zuivelfabriek.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Irmato is onderdeel van de Moonen Group of Companies, bestaande uit o.a aannemersbedrijf VMB Bouw, uitzend- en detacheringsbedrijf Prisma Worx, pluimveeverlaadbedrijf IPS en Wisbroek Breeding Center. Bij de Moonen Group werken in totaal ca. 650 medewerkers.

10-jarig bestaan Irmato

De opening van het nieuwe hoofdkantoor valt samen met het 10-jarig jubileum van Irmato. Het multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor de machine en apparatenbouw is in 2003 opgericht door Vitor Moonen (40). Irmato is in deze 10 jaar uitgegroeid van een ingenieursbureau met 30 medewerkers tot een grote speler in de high-tech markt. Irmato heeft momenteel 10 vestigingen in Nederland, België en Duitsland en meer dan 350 medewerkers in dienst.

Groei

Irmato is dus flink gegroeid. Het bedrijf realiseerde dit onder andere door diverse andere bedrijven over te nemen. De meest recente overname van Irmato was Jentjens Machinetechniek uit Veghel medio augustus van dit jaar. Eerder dit jaar werd het Groningen ingenieursbureau Nieuwhof al aan de Irmato Group toegevoegd. De reeks overnames begon in 2010 met de overname van Braincenter Noord, Philips Aachen, en het Eindhovense Vogels Mechatronic Projets. De daarop volgende jaren volgde Hendrikx Fijnmetaal uit Mierlo en Machinefabriek van Keulen uit Veldhoven.