Laatste nieuws:

16 september 2013 13:22

Multiweld en Laspartners samen verder

Multiweld en Laspartners gaan per 1 januari 2014 fuseren. Beide lastechnische groothandels willen met de fusie hun slagkracht in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen vergroten om van daaruit verder te groeien.

Jeroen Engelen, Arjen Engelen en Gert Eilander'
Jeroen Engelen, Arjen Engelen en Gert Eilander
1/1
Meer over
Bedrijven

De nieuwe organisatie zal volgens beide partners de grootste toeleverancier binnen de lastechniek worden met een omzet van ruim € 20 mln en een medewerkersbestand van 80 werknemers. De directie wordt gevormd door Gert Eilander (directeur Laspartners), Arjen Engelen (directeur Multiweld) en Jeroen Engelen (directeur Multiweld).

Jeroen Engelen: "Vanaf het eerste moment dat we een mogelijke fusie bespraken, vonden beide partijen het een goed idee. Dat gevoel is niet meer weg gegaan, we zijn steeds enthousiaster geworden. Net als Multiweld heeft Laspartners de ambitie om de sterkste te zijn. Door samen te gaan kunnen we dat sneller en makkelijker bereiken. Wij zijn er van overtuigd dat onze klanten aanzienlijk zullen profiteren van deze fusie."

"Wij staan dicht bij de klant. Ook tijdens de crisis is dat belangrijk gebleken. Onze klanten focussen zich op hun core business en dat is veelal productie en/of onderhoud. Door een partner te zijn die specifieke kennis en ondersteuning biedt in de lastechniek, dragen wij bij aan het succes van onze klanten.", aldus Gert Eilander.

 De nieuwe organisatie levert onder andere lasapparatuur, lasconsumables, autogeentechniek, opspantechniek, manipulatie-apparatuur, mechanisering, slijpmiddelen, lasrookafzuiging, backinggassystemen enzovoort.  Arjen Engelen: "De komende tijd staan wij voor grote uitdagingen. Beide organisaties worden geïntegreerd en er is veel kennis en kunde over te dragen. Nu de fusieplannen bekend zijn, kunnen wij onze medewerkers in het integratieproces betrekken. Zij maken dagelijks het verschil en het is voor ons belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de nieuwe organisatie."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb