Laatste nieuws:

12 september 2013 10:08

Industriële Engineersdagen in Hardenberg

Industriële toeleveranciersgroep Itsme en de organisatie van Elektro Vakbeurs hebben de handen ineengeslagen voor de editie van de Elektro Vakbeurs in 2013. Samen organiseren zij de ‘Industriële Engineersdagen' als onderdeel van deze beurs.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De ‘Industriële Engineersdagen' komen voort uit een reeks gesprekken die beide partijen sinds het voorjaar met elkaar hebben gevoerd. De belangen bleken wederzijds te zijn: de engineer enthousiasmeren voor een bezoek aan de vakbeurs. Beursorganisator Marit Rothman: ‘Itsme staat zowel als exposant als toeleverancier dicht bij de engineer. Wetende dat we dezelfde doelstellingen hebben voor de Elektro Vakbeurs, plus het feit dat Itsme zowel trouwe exposant als leverancier is van Evenementenhal, was de samenwerking snel beklonken. Itsme heeft zorg gedragen voor een kwalitatief inhoudelijk programma, dat is terug te vinden op www.itsme.eu/hardenberg.'

Gerenommeerde sprekers en actuele en interessante onderwerpen komen aan bod gedurende de drie beursdagen. Vooraf wordt er gezorgd voor een lunch, aangeboden door Evenementenhal en Itsme. Er is een grote variëteit aan onderwerpen, waarmee Itsme samen met een aantal leveranciers de bezoekers wil ondersteunen in procesinnovatie en -optimalisatie.

de Elektro-Vakbeurs 2013 vindt plaats op 10, 11 en 12 december in de Evenementenhal Hardenberg. Entreebewijzen zijn aan te vragen via www.evenementenhal.nl/elektro-hb.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb