Laatste nieuws:

9 september 2013 11:02

Conrad Electronic neemt SOS electronic over

Conrad heeft de overname bekend gemaakt van SOS electronic, distributeur van elektronische componenten in 4 Europese landen, voornamelijk in Centraal- en Oost-Europa (CEE).

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De overname is onderdeel van het Business Supplies-beleid van Conrad, dat voorziet in een aanzienlijke uitbreiding van het productportfolio en diensten voor CEM's, MRO's en ontwerpingenieurs.

SOS electronic is een grote distributeur met een uitgebreid productportfolio van 200 000 halfgeleiders, passieve en elektromechanische componenten, soldeeruitrustingen en meetapparatuur.

Holger Ruban, directeur van Conrad Business Supplies: "De 22 jaar marktervaring van SOS electronic en de kennis die elk van onze nieuwe collega's meeneemt, is van groot voordeel voor de Conrad Group. We zien duidelijke synergie-effecten op het gebied van marketing, verkoop en inkoop. De overname vergemakkelijkt onze toegang tot nieuwe marktsegmenten zoals CEM. En door de volume-effecten zullen we ons nieuwe Business Supplies-beleid ten aanzien van de uitbreiding van ons productaanbod nog sneller kunnen doorvoeren."

SOS electronic blijft een zelfstandige onderneming. De naam van de onderneming en haar zakelijke doelstellingen blijven dan ook ongewijzigd. Aanpassingen in het personeelsbestand als gevolg van de overname zijn niet gepland.

De overname heeft geen gevolgen voor de bestaande klantrelaties van SOS electronic, waardoor voortzetting en verdere uitbreiding van bestaande zakelijke relaties is gewaarborgd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb