Laatste nieuws:

4 september 2013 17:08

Elma neemt balanceerexperts over

Met ingang van 1 september 2013 heeft Elma BV de activiteiten van het bedrijf Vortex Balanceertechniek BV uit Soest overgenomen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Vortex Balanceertechniek BV bestaat al sinds de jaren vijftig en is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het balanceren van machineonderdelen voor alle takken van de industrie, zoals ventilator en pompwaaiers, walsen, krukassen, aandrijfassen van schepen, centrifugedelen en V-snaarschijven.

De afdeling Elma Services, waar de Vortex activiteiten zullen worden geïntegreerd, is gespecialiseerd in reparatie en revisie van elektromotoren en generatoren. Samen beschikken Vortex en Elma over zeer veel specialistische kennis op het gebied van roterende machines; Elma Services heeft namelijk ook een eigen wikkelafdeling. Elma Vortex zal zich hoofdzakelijk gaan richten op de markt van roterende machines met balanceren, reparatie, revisie, wikkelen en trillingsanalyses als specialisme

Eind van het jaar

Momenteel worden bij Elma, gevestigd aan de Sterrenbergweg 50 te Soesterberg, de voorbereidingen getroffen voor het integreren van de machinerie van Vortex in de werkplaats van Elma Services. De verwachting is dat de verhuizing eind dit jaar zal plaatsvinden.